Diferentele care dau unicitatea paginii tale

Unele persoane spun ca web design-ul comercial este mai mult sau mai putin asemanator cu desenul tiparit. Putem fi de acord cu acest punct de vedere, pana la o anumita limita … un desenator renumit poate deveni un mare web designer, dar acesta trebuie in primul rand sa invete sa gandeasca diferit.

Desenul pe foaie(coala, ziar, etc) este static, privesti la el, si aceasta arata la fel in secunda urmatoare, a doua zi sau luna urmatoare. Web design-ul este dinamic. O miscare a mouse-ului poate schimba total peisajul sau scena existenta pe ecranul calculatorului dumneavoastra. O legatura (link) pe un web site duce la un alt articol, o poza poate schimba intregul ansamblu artistic si o actualizare a continutului web site-ului dumneavoastra poate fi facuta in cateva secunde.
• Unele asemanari, dar mai mult decat o suma a diferentelor! Aceste diferente este ceea ce web designerii la companiile profesionale stiu – si se gandesc la ele – in fiecare pas al procesului de web design.
• Invatati cum folosim noi web site design-ul in folosul dumneavoastra. Iata o schita sumara a felului in care noi stabilim cum ar trebui sa arate web site-ul dumneavoastra si sa se comporte in cea mai buna maniera pentru dumneavoastra:
• De ce doriti un web site? Vom incepe prin determinarea rolului si scopului web site-ului dumneavoastra.
• Este pentru promovarea afacerii pe care o aveti dumneavoastra? Pentru a oferi clientilor dumneavoastra informatii despre evenimente si produsele dumneavoastra? Pentru a imbunatati suportul oferit clientilor si cumparatorilor dumneavoastra
• Doriti un magazin online? Pentru a crea un brand din numele companiei dumneavoastra? Sau pentru altceva ?
Afland ceea ce doriti dumneavoastra este asemanator cu a pune punctul pe i atunci cand vine vorba de web design. Este imposibil sa construiti o prezenta online de success fara a avea in vizor exact lucrurile necesare pentru web site-ul dumneavoastra. Avem nevoie sa ajungem sa va cunoastem, sa ne familiarizam cu afacerea dumneavoastra, cu compania dumnavoastra, cu scopurile dumneavoastra in privinta web site-ului si cu categoriile de piata pe care le vizati pentru optimizarea si eficientizarea prezentei dumneavoastra online.
• Cine sunt viitorii vizitatori ai web site-ului dumneavoastra? Ce vor acestia de la web site, ce prefera? Undeva de-a lungul acestei linii trebuie sa ne concentram asupra unui aspect uman si sa desenam web site-ul pentru cerintele/nevoile acestui tip de vizitator. Copyright-ul, grafica si asezarea in pagina … este in stare sa faca cativa vizitatori sa inchida browserul, dar pentru grupul de persoane vizat de dumneavoastra s-ar putea sa fie cea mai potrivita.

Alegerea culorii, continutului, asezarii in pagina si navigarii. Dupa ce am determinat scopurile web site-ului dumneavoastra, nevoie dumneavoastra si categoria de vizitatori tinta, putem incepe elaborarea web site-ului cu scheme de culori, asezari in pagina, tipografierea si continutul acestuia. Vom crea structura, cele mai bune scheme pentru o navigare facila printre paginile site-ului si “tonul si vocea” web site-ului dumneavoastra. Odata ce va cunoastem compania, scopurile acesteia, audienta si competitia putem porni la crearea unei imagini pentru site-ul dumneavoastra. Va vom tine la curent tot timpul dezvoltarii … discutand de ce acel lucru sau altul este cel mai indicat in design-ul web site-ului … si atunci cand ne veti spune, vom porni la desenul real al web site-ului.

• Design, Codare, Creare. Vom incepe cu design-ul paginii web, codarea, crearea graficii si continutului pentru acesta; crearea fundatiei viitorului dumneavoastra web site. Bineinteles, vom folosi ultimele si cele mai bune tehnici de web design; CSS si JavaScript fara a uita de vechile browsere si de cerintele acestora.

• Testare, Adaugarea Functiilor si Interactivitatii. Ne asiguram ca web site-ul dumneavoastra va merge pe toate web browserele importante, vom face ultimele retusuri la web design, adaugam functiile interactive si realizam un test complex si complet pentru a verifica functionarea in conditii optime a web site-ului creat. Atunci cand am terminat toate aceastea, veti putea sa verificati si sa vedeti daca ati omis ceva, sau doriti mai multe functionalitati pentru web site.

• “Ultima strigare”! Ultimul pas include serviciile aditionale oferite de noi, incluzand promovarea, hostingul si setarea conturilor de care aveti nevoie. Vom publica si promova web site-ul dumneavoastra pe internet dupa ce ultimele retusari si verificari au fost efectuate; veti avea web site-ul pe internet si ruland fara greseala, facand ceea ce doriti dumneavoastra in cel mai scurt timp.

In toate serviciile noastre de creare si design de pagini web va livram si fisierele sursa. Veti primi toate pozele (in formatul preferat – JPG, GIF, PNG), baza de date, fisierele HTMLsi fisierele scriptate pe un DVD. Pe langa aceasta, veti avea fisierele de backup disponibile 24 de ore din 24 pe contul dumneavoastra personal pe acest web site.

Vom trece barierele distantelor pentru a face ca web site-ul dumneavoastra sa fie sus si sa functioneze fara greseala, si veti avea intotdeauna din partea noastra garantia protectiei intereselor dumneavoastra. Daca am facut vreo greseala o vom repara de indata.