Despre GWP.ro

Global Web Presence este o companie de dezvoltare site-uri web si solutii internet cu dorinta ca prin munca si seriozitate sa dea valuare adaugata afacerii dumneavoastra. De asemenea, suntem total implicati in folosirea tehnologiilor si pietei wireless, care tocmai incep sa prinda contur.

Global Web Presence se straduieste sa devina un lider in oferirea solutiilor totale de dezvoltare internet. Exploram, desenam si executam eficient toate proiectele. Folosim ultimele tehnologii pentru a optimiza si imbunatatii nevoile de comunicatie si dezvoltare ale companiei dumneavoastra.

Lucrand cu noi, veti observa intensa concentrare a fortelor Global Web Presence pe promovarea marcii si produselor firmei dumneavoastra. Ne-am angajat in lupta cu tehnologia, in adaugarea unor noi capacitati si capabilitati serviciilor oferite de noi, ceea ce ne face sa va putem oferi solutiilor de ultima generatie la cele mai bune preturi existente pe piata. Aici puteti citi un scurt istoric al activitatii Global Web Presence SRL din 2003 pana astazi, pagina fiind actualizata lunar